FYSIOTHERAPIE AMERSFOORT VATHORST

Alignment club biedt naast personal training en transformatieve coaching ook fysiotherapie aan. Een gebalanceerd lichaam dat functioneert zonder beperkingen is één van de basis funderingen voor een goede vitaliteit. Auke van der Heijden, de oprichter van de Alignment Club, is werkzaam als fysiotherapeut en expert in houding en beweging. Wij behandelen niet alleen de pijn, maar gaan ook op zoek naar de echte oorzaak van de pijn. De oplossing en behandeling van jouw klachten zijn uniek, zoals ieder mens uniek is.

Onze specialisaties

  • Dry needling
  • Myofasciale release technieken
  • Medical taping
  • Functionele screening- en training

Onze werkwijze is er zo op ontwikkeld dat jij uiteindelijk de tools en vaardigheden leert om optimaal zonder beperkingen te kunnen functioneren. Wij leveren fysiotherapie op maat en willen niet vastzitten aan een vooraf bepaalde behandelmethode- en tijd. Wij hebben ervoor gekozen om niet gecontracteerd te zijn bij zorgaanbieders. Dit betekent dat jij als patiënt zelf zorgdraagt voor de kosten van de behandelingen. Daartegenover staat de kwaliteit en aandacht van de de zorg die wij jou leveren. Deze staat veel hoger dan bij gecontracteerde fysiotherapeuten, wij hebben alle aandacht voor jou als persoon.

KOSTEN PER BEHANDELING

38,00per 30 min
  • Het eerste intakegesprek en onderzoek is € 55,-

WELKE KOSTEN KAN JE VERWACHTEN

De meeste zorgverzekeraars vergoeden 50% tot 75% van de behandeling. Als je precies wilt weten hoeveel je vergoed krijgt via de zorgverzekeraar, kijk dan in je polis voor niet-gecontracteerde zorg. Je kan ook contact opnemen met de zorgverzekeraar en informeren naar de vergoeding van een niet-gecontracteerde fysiotherapeut. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen zorgen! Wij kijken graag met je mee wanneer wij met elkaar in contact komen.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK