BURN-OUT BEGELEIDING AMERSFOORT VATHORST

Burn-out klachten komen steeds vaker voor in onze maatschappij. Jaarlijks ervaart 16% van de Nederlandse bevolking burn- out achtige klachten en verschijnselen. Dat is 1 op de 6 werknemers. Wanneer je last hebt van aanhoudende burn-out klachten, kan dit van grote invloed zijn op je werk. Je functioneert niet meer honderd procent en er kan werkverzuim optreden.

Burn- out klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Echter in de basis raak je fysiek en emotioneel uitgeput omdat je continue “aan” hebt gestaan. De balans tussen je “gaspedaal” en je “rem” oftewel je sympathisch en parasympatisch zenuwstel is verstoord geraakt.

Bij Alignment Club kijken wij verder dan jouw klachten. Wij optimaliseren jouw herstelvermogen en leren je patronen die herstel in de weg staan te doorbreken. Samen met jouw gaan wij alignment creëren. Klopt wat je doet en waar je staat in het leven met jouw missie, kernwaarden en wie je bent? Past jouw werkomgeving bij jouw gedrag voorkeuren? Wat is jouw persoonlijke valkuil, maar vooral ook wat is jouw kracht en waar krijg je energie van?