SAMEN CREËREN WIJ EEN STERK LIJF EN KRACHTIG LEVEN

KEN JIJ DAT GEVOEL?

Je wilt voldoen aan de verwachtingen van je omgeving, je hebt veel verantwoordelijkheden en ervaart mogelijk druk door je dagelijkse bezigheden. Je werkt je uit de naad voor je werkgever of onderneming en doet alles voor je familie. Je belasting wordt betaald en je hebt een dak boven je hoofd. Maar waar ben jij? Waar is het kind in jou? Voel jij je nog energiek en zelfverzekerd? Ben je volledig in contact met jezelf? Of is het ‘just go with the flow’ en vooral druk in je hoofd of het patroon waar je in zit?

HET HIER EN NU

De toenemende scheiding tussen mind en lichaam maakt dat we alsmaar meer in ons hoofd vertoeven. Hoe drukker we worden, hoe verder we komen te staan van de dingen die er echt toe doen. Het risico bestaat dat ons fysiek en/of mentaal uit balans raakt. Fysiek kan zich dit uiten in lichamelijke klachten, vermoeidheid, overgewicht en aandoeningen als diabetes en hart- en vaatziekten. Mentaal kan zich dit uiten in stressklachten, slaapproblemen of zelfs een burn-out of depressie. Deze disbalans kan blokkades veroorzaken die je de rest van je leven kunnen beperken.

ALIGNMENT CLUB INSPIREERT, EMPOWERED & TRANSFORMEERT

Alignment staat voor balans tussen fysiek en mentaal – de connectie tussen hoofd, hart en buik – de connectie met jezelf en jouw kracht – functioneer met regie en controle