Alignment Club Personal Training Logo
Alignment Club Amersfoort Logo

Zakelijk sporten in de regio Amersfoort

Fitte werknemers Fit bedrijf

Video afspelen over Bedrijfstraining in Amersfoort

Bedrijfsfitness bij Alignment Club

Sporten is allereerst natuurlijk hartstikke leuk en ook nog eens gezond. Heb je er wel eens bij stil gestaan dat dit ook voor jouw bedrijf een enorme positieve impact kan hebben?

  • Werknemers die beter presteren op de werkvloer
  • Minder ziekteverzuim
  • Betere groepsprestatie door een gezamenlijk doel
  • Gezonde, fitte en actieve werknemers
  • Minder psychische klachten en burn-outs
  • Positief extern imago van uw bedrijf

DUURZAME INZETBAARHEID​

Investeer in de duurzame inzetbaarheid van jouw team en creëer een werkomgeving waarin iedereen floreert

Duurzame inzetbaarheid gaat voor ons verder dan alleen behoud van gelukkige en betrokken medewerkers; het draait om het bevorderen van intern welzijn. Wij geloven dat een gezonde werknemer de sleutel is tot een gezond bedrijf.

In een tijd waarin stress- en burn-outklachten veelvoorkomend zijn, spelen wij als onderneming een cruciale rol in het welzijn van ons personeel.

Een positieve interne cultuur is als het fundament van een wolkenkrabber. Wanneer onze medewerkers zich vitaler voelen, meer betrokken zijn en minder verzuimen, wordt dit fundament sterker. Onze bedrijfsfitness-programma’s zijn daar volledig op gericht.

Het resultaat? Een toren die niet alleen hoger reikt, maar ook een stevigere reputatie uitstraalt.

Fysiotherapie sessie in Amersfoort
Fysiotherapie houding in Amersfoort

De kracht van ervaringsgerichte bedrijfstraining en bedrijfssport

Interactie tussen mensen gaat veel verder gaat dan gesproken woorden. Herken je dat mensen elkaar ‘voelen’ voordat er ook maar een woord wordt gesproken?

Wij vinden het intrigerend om te luisteren naar wat onuitgesproken blijft.

Wat zou jij mogelijk zelf nog niet zien? Waar liggen kansen voor groei en synergie binnen jouw organisatie? Onze ervaringsgerichte benadering kan een waardevolle aanvulling zijn op traditionele methoden, waardoor nieuwe perspectieven ontstaan en de samenwerking op een dieper niveau wordt versterkt.

jouw organisatie versterken door middel van zakelijk sporten?

Ons aanbod

Bij Alignment Club integreren we DISC met bokscoaching voor een unieke leerervaring. Met bokshandschoenen aan en in beweging verkennen we communicatiestijlen, krachten en valkuilen.

Ontdek hoe jouw persoonlijkheid bijdraagt aan effectieve communicatie en begrijp de dynamiek met anderen. Deze ervaringsgerichte sessies brengen DISC tot leven, waardoor je niet alleen leert, maar het ook toepast. Kom in actie, maak contact en til jouw teamcommunicatie naar nieuwe hoogten.

Samenwerking en communicatie zijn essentieel voor een succesvol team. Trainen in samenwerking betekent niet alleen taken verdelen of verbale communicatie; het gaat verder dan woorden. Het belangrijkste is het creëren van begrip en synergie.

Bij Alignment Club maken we van leren een ervaring. Deelnemers maken letterlijk contact met elkaar, terwijl de bokshandschoenen aan gaan. In beweging komt natuurlijk gedrag naar boven. Teamleden leren elkaar beter kennen en ontdekken ook diepere communicatiestijlen en gedragspatronen.

Door in beweging te komen, brengen we jullie dichter bij elkaar. Leer elkaar begrijpen, verbind en verhoog de teameffectiviteit!

Stress is een dynamiek tussen wat van buitenaf komt en hoe we er intern op reageren. In onze training draait het om het begrijpen van deze dynamiek. We richten ons niet alleen op de externe factoren die stress veroorzaken, maar vooral ook op onze interne reacties daarop.

Wij leren onze deelnemers hoe ze zelf bijvoorbeeld meer invloed kunnen krijgen op de intensiteit van hun gedachten, overtuigingen en emoties en leren tools als mindfulness en ademhaling om zo stress beter te reguleren en innerlijk meer balans te creëren.

Wij bieden maatwerktrajecten vitaliteitstrajecten voor jullie organisatie.
Denk bijvoorbeeld aan: beweegprogramma’s, voedingsbegeleiding en inspirerende workshops als: “de kracht van ademhaling” & “uit het hoofd, in het lijf”.

Onze burn-out coaching en re-integratiecoaching diensten zijn gericht op het voorkomen van uitval en het vergroten van de werktevredenheid. We begrijpen dat een gezonde, veerkrachtige werkomgeving essentieel is voor zowel individuen als het bedrijf als geheel.

Met onze coaching ondersteunen we medewerkers bij het omgaan met stress, het herkennen van burn-outsignalen en het opbouwen van veerkracht. Daarnaast bieden we begeleiding bij re-integratie, waardoor medewerkers op een gezonde en duurzame manier terugkeren naar de werkvloer.

Op zoek naar een diepgaande verandering op fysiek, mentaal en persoonlijk vlak, of een combinatie daarvan? Ontdek de kracht van transformatieve coaching bij Alignment Club.

Wij doorbreken oude patronen, creëren nieuwe gewoontes en bieden een helder pad naar groei. Ervaar controle, regie en behaal je doelen duurzaam en efficiënt.

Alignment Club tekst logo

"Geen fit bedrijf zonder fitte werknemers"

Onze locaties in de regio Amersfoort

Amersfoort Vathorst

Alignment Club | Locatie Vathorst
Disselplein 4
3829 MD Hooglanderveen
Amersfoort Vathorst

Hoogland

Alignment Club | Locatie Hoogland
Hamseweg 2H
3828 AD Hoogland

Jij niet tevreden, wij niet tevreden

Heb jij nog vragen of wil je een kennismaking inplannen?

Chat openen
Stuur ons een appje
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?