Auke van der Heijden

Auke van der Heijden

Psycho Fysieke Fysiotherapeut & Personal Trainer

Auke van der Heijden is de oprichter en eigenaar van Alignment Club. Auke heeft meer dan 10 jaar ervaring als psycho fysieke fysiotherapeut en personal trainer.

Auke combineert zijn kennis met gevoel. Hij stelt je op je gemak en creëert een veilige en vertrouwde sfeer. Tijdens de sessies combineert hij diepgang met humor. Hij haalt graag het speelse in je naar boven en zoekt samen met jou naar de kern van jouw hulpvragen en thema’s.

Persoonlijke missie

“Ik wil anderen in hun kracht zetten en het mooiste naar boven laten komen.”

Achtergrond

Auke is een ervaren psycho fysieke fysiotherapeut en personal trainer. Voor de oprichting van Alignment Club werkte hij dagelijks intensief samen met psychologen in een multidisciplinaire setting. Voorafgaand aan zijn opleiding fysiotherapie heeft hij de sportopleiding CIOS afgerond.

Specialisatie

Bokscoaching, gedragsverandering, empowerment, figuur verbetering, bio- energetische oefeningen, ademtherapie, dry needling, myofasciale release technieken, medical taping, functionele screening- en training, behandeling bij chronische pijnklachten en burn-out.

Joey van Dijk

Personal Trainer

Joey van Dijk is Personal Trainer bij de Alignment Club. Met 5 jaar ervaring in het vak neemt hij het stuk personal in het personal training erg serieus. Hij maakt elke training 100% persoonsgericht zodat iedereen zijn specifieke doel(en) behaald en plezier beleeft tijdens de trainingen. Joey denkt graag in mogelijkheden. Hij daagt je uit om je grenzen te verleggen in een vertrouwde en veilige omgeving door creatief te zijn met zijn trainingen. Joey is toegewijd aan het realiseren van ieders persoonlijke fitness en vitaliteit gerichte doelen. Dit doet hij samen met jou middels het creëren van kennis, kunde en de juiste mindset

Persoonlijke missie

“Expand your mindset for new possibilities.”

Achtergrond

Zelf heeft Joey jarenlang moeite gehad met afvallen. Hij had onvoldoende kennis en de resultaten waren vaak maar tijdelijk. Toen hij 19 jaar was, woog hij 125 kilogram en besloot hij zijn leven volledig om te gooien. Hij ging zich volledig focussen op de wereld van fitness en vitaliteit. Eén ding staat bij hem bovenaan en dat is discipline en toewijding. Het was voor Joey vallen en opstaan. Van sportvasten, intermitted fasting tot aan het ketogeen dieet, Joey heeft er ervaring mee. Blijvend afvallen, de motivatie houden en daarbij een positieve mindset vasthouden waren de grootste uitdagingen. Momenteel weegt hij 96 kilogram. Door verschillende opleidingen af te ronden en zijn ervaringen met alle soorten diëten is Joey een echte ervaringsdeskundige en specialist geworden. Hij is trots op zijn behaalde resultaten en wilt zijn ervaringen en kennis graag delen met de leden van de Alignment Club.

Specialisatie

Sportpsychologie, bokstraining, functionele screening en training, High intensity interval training, small group training, maximale krachttraining, hypertrofie training, afval trajecten,

Veerle Steenbergen

Personal Trainer & Health Coach

Veerle Steenbergen is personal trainer en health coach bij de Alignment club. Veerle heeft vanaf haar jeugd al een passie voor sport en beweging. Met deze passie is zij zich de afgelopen jaren gaan verdiepen in de wereld van fitness, lifestyle en voeding. Veerle begeleidt je tijdens de personal training en ondersteunt je naast de uren in de sportschool ook met het doorbreken van je gewoontes. Zij wil het echte verschil maken en kijkt daarom niet alleen naar de paar uur in de sportschool, maar is ook gericht op voeding, voldoende rust, minder stress en meer wilskracht en kijkt dus naar het totale plaatje. Veerle stelt persoonlijke doelen samen met jou die haalbaar zijn en kijkt samen met jou hoe je het gedrag kan veranderen en hoe jij je levensstijl kan optimaliseren. Samen met jou gaat zij werken aan het doorbreken van je gewoontes en werken naar de beste versie van jezelf. 

Persoonlijke missie

“You become what you believe, so believe in yourself.”

Achtergrond

Veerle doet sinds een jonge leeftijd veel aan beweging en is een aantal jaar geleden gestart met fitness. Toen Veerle begon met fitness kreeg ze weinig tot geen begeleiding en wist ze niet zo goed waar ze moest beginnen. Ze voelde zich niet helemaal op haar plek in de sportschool en vond het niet prettig om tussen alle ervaren sporters te staan zonder enige ervaring. Na het bekijken van veel artikelen en filmpjes en adviezen van bekenden is ze haar “fitness journey” begonnen. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de fitness wilde Veerle zich meer verdiepen in deze branche en wilde ze graag van haar hobby haar werk maken. Veerle heeft eerst een opleiding tot fitnesstrainer afgerond en heeft zich daarna opgeleid tot personal trainer en health coach. Veerle heeft zelf veel moeite gehad met het beginnen in de sportschool en wil mensen graag helpen met hun draai vinden in de sportschool. Naast personal trainer en health coach is Veerle ook studente aan de opleiding voeding & diëtetiek en wil ze na haar opleiding een eigen onderneming beginnen als diëtiste in combinatie met personal training.

Specialisatie

Figuur verbetering voor vrouwen, voedingsdeskundige, health coach, doorbreken van patronen, mindset , doelen management en duurzame lifestyle verandering.