Alignment Club Personal Training Logo
Alignment Club Amersfoort Logo

Het team

Auke Robin Veerle Nathalie

Auke

Auke van der Heijden

“Ik wil anderen in hun kracht zetten en het mooiste naar boven laten komen.”

Psycho Fysieke Fysiotherapeut & Personal Trainer

Auke van der Heijden is de oprichter en eigenaar van Alignment Club. Auke heeft meer dan 10 jaar ervaring als psycho fysieke fysiotherapeut en personal trainer.

Auke combineert zijn kennis met gevoel. Hij stelt je op je gemak en creëert een veilige en vertrouwde sfeer. Tijdens de sessies combineert hij diepgang met humor. Hij haalt graag het speelse in je naar boven en zoekt samen met jou naar de kern van jouw hulpvragen en thema’s.

Achtergrond

Auke is een ervaren psycho fysieke fysiotherapeut en personal trainer. Voor de oprichting van Alignment Club werkte hij dagelijks intensief samen met psychologen in een multidisciplinaire setting. Voorafgaand aan zijn opleiding fysiotherapie heeft hij de sportopleiding CIOS afgerond.

Specialisatie

Bokscoaching, gedragsverandering, empowerment, figuur verbetering, bio- energetische oefeningen, ademtherapie, dry needling, myofasciale release technieken, medical taping, functionele screening- en training, behandeling bij chronische pijnklachten en burn-out.

Robin

Robin van Melsen

“Creating discipline & spreading knowledge”

Personal Trainer & Bootcamp Trainer

Ik ben Robin, een gecertificeerde personal trainer met meer dan 10 jaar ervaring in de fitnessindustrie. Mijn passie voor krachttraining, bodybuilding en bootcamp heeft me niet alleen geholpen anderen te inspireren, maar heeft ook een persoonlijke transformatie teweeggebracht.

Door mijn eigen kennis en toewijding aan krachttraining ben ik van 59kg naar ruim 100kg lichaamsgewicht gegaan. Naast het trainen alleen, komt voeding en gezonde leefstijl ook om de hoek kijken. Deze 3 factoren zorgen voor de meest succesvolle trajecten naar een gezonder leven. Met deze kennis ben ik vastberaden om jou te laten zien wat mogelijk is met de juiste begeleiding en commitment. Tijdens een traject ben ik altijd van de context.

Waarom iemand een oefening op deze manier moet doen, of waarom iemand beter een bepaald product wel of niet kan eten, hangt allemaal af van meerdere factoren. Ik ben bereid om hier zo uitgebreid mogelijk uitleg over te geven zodat het niet alleen bij de begeleiding tijdens de training blijft, maar ik je ook kennis voor een gezondere leefstijl mee geef. Laten we samen bouwen aan een sterker, gezonder en zelfverzekerder jij!

Achtergrond

Robin heeft al ruim 10 jaar ervaring in de fitnessindustrie. Hij heeft 3 jaar zijn eigen onderneming in personal trainen gehad en daarmee een goed netwerk opgebouwd voordat hij de stap maakte om naar Alignment Club te gaan. Daarnaast heeft Robin nog een specialisatie sportmassage afgerond en daarmee zijn fysiologische kennis nog meer uitgebreid.

Specialisatie

Personal training, sportpsychologie, bokstraining, functionele screening en training en High intensity interval training.

Veerle

Veerle Steenbergen

“You become what you believe, so believe in yourself.”

Personal Trainer & Health Coach

Veerle Steenbergen is personal trainer en health coach bij de Alignment club. Veerle heeft vanaf haar jeugd al een passie voor sport en beweging.

Met deze passie is zij zich de afgelopen jaren gaan verdiepen in de wereld van fitness, lifestyle en voeding. Veerle begeleidt je tijdens de personal training en ondersteunt je naast de uren in de sportschool ook met het doorbreken van je gewoontes.

Zij wil het echte verschil maken en kijkt daarom niet alleen naar de paar uur in de sportschool, maar is ook gericht op voeding, voldoende rust, minder stress en meer wilskracht en kijkt dus naar het totale plaatje.

Veerle stelt persoonlijke doelen samen met jou die haalbaar zijn en kijkt samen met jou hoe je het gedrag kan veranderen en hoe jij je levensstijl kan optimaliseren. Samen met jou gaat zij werken aan het doorbreken van je gewoontes en werken naar de beste versie van jezelf.

Achtergrond

Veerle doet sinds een jonge leeftijd veel aan beweging en is een aantal jaar geleden gestart met fitness. Toen Veerle begon met fitness kreeg ze weinig tot geen begeleiding en wist ze niet zo goed waar ze moest beginnen. Ze voelde zich niet helemaal op haar plek in de sportschool en vond het niet prettig om tussen alle ervaren sporters te staan zonder enige ervaring.

Na het bekijken van veel artikelen en filmpjes en adviezen van bekenden is ze haar “fitness journey” begonnen. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de fitness wilde Veerle zich meer verdiepen in deze branche en wilde ze graag van haar hobby haar werk maken. Veerle heeft eerst een opleiding tot fitnesstrainer afgerond en heeft zich daarna opgeleid tot personal trainer en health coach. Veerle heeft zelf veel moeite gehad met het beginnen in de sportschool en wil mensen graag helpen met hun draai vinden in de sportschool.

Naast personal trainer en health coach is Veerle ook studente aan de opleiding voeding & diëtetiek en wil ze na haar opleiding een eigen onderneming beginnen als diëtiste in combinatie met personal training.

Specialisatie

Figuur verbetering voor vrouwen, voedingsdeskundige, health coach, doorbreken van patronen, mindset, doelen management en duurzame lifestyle verandering.

Nathalie

Nathalie Pijpers

"Samen op reis naar een gezonder, fitter en daarmee gelukkiger leven."

Personal Trainer & Health Coach

Mijn naam is Natalie en sinds 2015 ben ik actief als personal trainer. Mijn passie ligt bij het helpen van mensen bij het bereiken van hun gezondheids- en fitnessdoelen. Ik geloof sterk in de invloed van voeding, stress en slaap op ons algehele welzijn en hoe deze factoren onze hormonale balans beïnvloeden. Samen zullen we werken aan het begrijpen van deze invloeden en het vinden van oplossingen voor klachten die verband houden met hormonale disbalans.

Persoonlijke missie

Het is mijn missie om jou te begeleiden op een reis naar een gezonder, fitter en daarmee gelukkiger leven. Samen zullen we werken aan het bereiken van jouw specifieke doelen, waarbij ik rekening houd met jouw individuele behoeften en mogelijkheden. Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je gezondheid, neem dan contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Laten we samen werken aan een betere versie van jezelf!

Achtergrond

Veelvoorkomende klachten waar ik mee werk zijn onder andere vermoeidheid, gewichtsschommelingen (het bekende jojo-effect), vetpercentage, slaapproblemen en prikkelbare darmklachten. Door te streven naar balans kunnen we deze klachten effectief aanpakken.

Specialisatie

Naast mijn expertise op het gebied van hormonen en positieve gedragsverandering, vind ik het heerlijk om mijn energie te kanaliseren in het geven van (personal) training. Ik bied een verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden aan, waaronder krachttraining, (kick)boksen en small group lessen zoals krachttraining en HITT (High-Intensity Interval Training). Ook pas methoden toe zoals en IGF training (groeihormoon training), lactaat tolerantie training, testosteron training om resultaten te optimaliseren. Dit stelt ons in staat om verzuring uit te stellen, plateaus te doorbreken en blessures te behandelen en te voorkomen.

Heb jij nog vragen of wil je een kennismaking inplannen?

Chat openen
Stuur ons een appje
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?