Alignment Club Personal Training Logo
Alignment Club Amersfoort Logo

Personal training

Afvallen Spieropbouw Conditie Met humor!

Video afspelen over Burnout begeleiding Amersfoort

Gespecialiseerde personal trainers en coaches

Op zoek naar een goede personal trainer in Amersfoort? Dan ben jij bij Alignment Club aan het juiste adres. Bij ons draait het om jou, het resultaat is wat telt! Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering, spiermassa opbouwen of persoonlijke groei: de trainings- en voedingsprogramma’s worden samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke situatie en doelen.

 • Totaalplan voeding/ training / lifestyle
 • Gespecialiseerd team van personal trainers (fysiotherapeut, voedings- en hormoondeskundige)
 • Duurzame verandering door tot de kern te gaan en patronen te doorbreken
 • Slim en efficiënt trainen middels bewezen methodes
 • Opbouwen i.p.v. afbeulen
 • Wekelijkse coach- en weegmomenten
 • Creëer een gebalanceerd lichaam waar jij trots op bent!
 • Presteer beter op alle vlakken van je dagelijks leven (body, balance, business)

Pesoonlijk en op maat

Alignment Club: Enkele van de beste personal trainers in Amersfoort

Het team van Alignment Club Amersfoort bestaat uit een gespecialiseerd team van personal trainers. Bij Alignment Club is altijd supervisie van een ervaren fysiotherapeut. Alignment Club onderscheidt zich ten opzichte van andere personal trainers door zijn totale benadering.

Wij inspireren- empoweren en transformeren klanten voor duurzaam resultaat. Klanten werken resultaatgericht met een persoonlijk traject inclusief voeding, training en persoonlijke coaching.

Onze meest gekozen trajecten

12 weken
persoonlijk traject

€900

Totaalplan inclusief 60 minuten per week persoonlijke coaching.

10 weken
back in shape traject

€375

Totaalplan inclusief 30 minuten per week persoonlijke coaching

Variabel
maatwerk traject

Prijs op aanvraag

Een maatwerk doorzetters plan. Want jij wil niet stoppen na 12 weken!

Goed om te weten

Ben jij ondernemer? Mogelijk is jouw persoonlijke traject zakelijk fiscaal aftrekbaar.

Heb jij pijnklachten? Mogelijk kan jij een gedeelte van je “fysiotherapeutische” traject vergoedt krijgen.

Sport jij liever samen met een sportmaatje? Kies dan voor duo personal training.

Hoe ziet een personal training traject in Amersfoort er uit?

 • Wat is je punt A (vertrekpunt)? Wij voeren uitgebreide metingen uit, zoals vetpercentage, omvang, en berekenen je metabolisme voor de voedingsschema’s. Daarnaast voeren we een fysiek functioneel onderzoek uit om eventuele spierdisbalansen aan te tonen.

 • Wat is je punt B (richting)? Samen met jou maken wij je doel super concreet. Wat wil je bereiken en waarom?
 • Samen met jou zorgen wij voor de juiste focus en mindset.
 • Wij begeleiden je bij iedere stap en zorgen ervoor dat jij succesvol gaat zijn.
 • In wekelijkse coach- en weegmomenten zorgen wij ervoor dat je gemotiveerd blijft en de juiste focus behoudt.
 • Samen zorgen wij ervoor dat jij AAN blijft staan.
 • In ACTIE & consistent werken middels tastbare resultaten.
 • Creëer blijvende verandering door nieuwe gewoontes en zelfmanagement.
 • Leer hoe je controle houdt over jouw vitaliteit op de lange termijn.
 • Ontwikkel vaardigheden om de nieuwe levensstijl vast te houden.
 • Gedragsverandering: Onderzoek toont aan dat het gemiddeld 66 dagen duurt om een nieuwe gewoonte te vormen. Met onze 12-weken aanpak creëren we een solide basis voor blijvende gedragsverandering.
  Focusknop Aan: 12 weken bieden de perfecte tijdspanne om je volledig te richten op jouw doelen. Het geeft de nodige ruimte om de focusknop aan te zetten, afleiding te minimaliseren en echt doelgericht te werken.

 • Doelgericht Werken: In 12 weken kunnen we specifieke, meetbare doelen stellen en gericht werken aan jouw persoonlijke transformatie. Dit versnelt het proces van vooruitgang en motiveert om door te zetten.

Ook voor bedrijven!

Onze locaties in de regio Amersfoort

Amersfoort Vathorst

Alignment Club | Locatie Vathorst
Disselplein 4
3829 MD Hooglanderveen
Amersfoort Vathorst

Hoogland

Alignment Club | Locatie Hoogland
Hamseweg 2H
3828 AD Hoogland

Jij niet tevreden, wij niet tevreden

Veelgestelde vragen over personal training bij Alignment Club Amersfoort

Wat is personal training?

Personal training is een fitnessprogramma op maat, geleid door een gecertificeerde trainer. Het focust op jouw individuele doelen. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn: afvallen, spieropbouw, conditieverbetering of het verbeteren van de algemene gezondheid.

In plaats van een one-size-fits-all aanpak, krijg je een plan dat precies past bij wat jij nodig hebt en wilt bereiken. Onze personal trainers begeleiden je met oefeningen, geven advies over voeding en levensstijl en en stellen doelen die zowel haalbaar als uitdagend zijn.

Wat zijn de voordelen van een personal trainer in Amersfoort?

De voordelen van onze personal trainers in Amersfoort zijn veelzijdig. Allereerst krijg je een programma dat helemaal op jou is aangepast. Dit betekent dat zowel de oefeningen als de voedingsadviezen en doelen perfect aansluiten bij jou en jouw lichaam. Een personal trainer biedt daarnaast ook deskundige begeleiding en geeft je feedback tijdens het hele traject. Hierdoor ben jij er van verzekert dat jij al jouw oefeningen met de juiste techniek uitvoert waardoor je het risico op blessures vermindert.

Een ander groot voordeel is het stukje motivatie. Onze personal trainers weten jou als geen ander te motiveren en te stimuleren, ook als het moeilijk wordt! Bovendien helpt een PT’er met het stellen van realistische doelen. Daarbij mogen successen ook zeker gevierd worden. En wij vergeten nooit het belangrijkste: dat je plezier hebt en kan genieten van de progressie.

Voor wie is personal training geschikt?

Personal training is in principe geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, fitnessniveau of doelen. Het maakt hierbij niet uit of je nu net begint met sporten, een ervaren atleet bent, of ergens daartussenin zit. Een personal trainer kan je in vrijwel alle gevallen helpen je doelen te bereiken.

PT is bijzonder geschikt voor mensen die aan zichzelf willen werken. Vaak hebben ze hier al een specifiek doel bij bedacht zoals afvallen, spieropbouw of het verbeteren van hun algemene gezondheid. Ook kan een personal trainer uitkomst bieden wanneer je bijvoorbeeld problemen hebt met de motivatie. Jij bent namelijk niet de enige die moeite heeft om zichzelf naar sportschool te slepen.

Maar ook als je lichamelijke problemen hebt waarbij extra begeleiding nodig is kan een personal coach uitkomst bieden. Denk hierbij aan blessures of chronische klachten. Onze trainers kunnen programma’s aanpassen om, ondanks belemmeringen, lekker te gaan sporten. Kortom, personal training is er voor iedereen die een meer gepersonaliseerde en gerichte aanpak van fitness en gezondheid zoekt.

Wat is het verschil tussen personal training en personal coaching?

Personal training en personal coaching lijken op elkaar, maar er zijn toch enkele verschillen. Personal training richt zich voornamelijk op fysieke fitness en het specifiek het trainingsgedeelte. Het omvat het maken van trainingsplannen, begeleiding bij oefeningen, en advies over voeding en levensstijl om fysieke doelen te bereiken, zoals gewichtsverlies, spieropbouw, of het verbeteren van de algehele conditie.

Personal coaching daarentegen heeft een bredere focus. Naast fysieke gezondheid kan het ook aspecten van iemands persoonlijke en professionele leven omvatten. Het doel van personal coaching is vaak om iemand te helpen in zijn of haar algehele welzijn en levensdoelen. Een coach kijkt dus niet alleen naar hoe je traint maar ook naar hoe jij je voelt.

Wij zijn van mening dat een goede personal trainer ook altijd een personal coach is. Het gaat namelijk om het totaalplaatje. Alleen dan behaal en behoud jij duurzame resultaten!

Hoe lang duurt een personal training traject?

Een traject kan verschillende lengtes hebben. Met het oog op duurzaam resultaat raden wij om een traject van minimaal 12 weken aan te gaan. Iemand die al veel ervaring heeft en minder begeleiding nodig heeft kan ook met een traject van 10 weken uit de voeten. 

Wat kost personal training in Amersfoort?

De prijs van een personal training traject in Amersfoort hangt af van het type traject en het benodigde aantal uren begeleiding. Onze meest gekozen optie is het 12 weken traject, deze kost €900. Een andere veel gekozen optie is het 10-weekse back in shape traject, deze kost €375.

Bieden jullie ook personal training voor meerdere personen aan?

Ja, wij bieden ook personal training voor meerdere personen aan in de vorm van duo training. Hierbij ga jij samen met jouw sportmaatje de uitdaging aan.

Ondersteunen jullie ook met voeding?

Ja, wij ondersteunen ook met voeding. Zoals je misschien al hebt gelezen zijn wij niet zomaar een bedrijf voor personal training. Wij bieden totaal trajecten aan en daar hoort een goed voedingspatroon bij. Gezond eten is namelijk net zo belangrijk als goed trainen. Onze trainers/coaches weten precies hoe zij dit op jou moeten afstemmen.

Waar kan ik sporten met ondersteuning van jullie personal trainers?

Alignment Club streeft er naar om de nummer 1 vitaliteitsstudio voor de hele regio Amersfoort te zijn. Wat betreft personal training kan je, naast “de Keistad”, bij ons daarom terecht voor personal trainers in Hooglanderveen, personal trainers in Hoogland en personal trainers in Vathorst.

Wat bieden jullie nog meer aan naast PT in Amersfoort?

Bij Alignment Club kan je terecht voor veel meer dan personal training voor afvallen in Amersfoort. Als vitaliteitspraktijk bieden wij onder andere transformatieve trajecten, fysiotherapie, bedrijfstraining, bokstraining, bokscoaching en letselschade herstel trajecten aan. Uiteraard allemaal onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde coach.

Heb jij nog vragen of wil je een kennismaking inplannen?

Chat openen
Stuur ons een appje
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?