Alignment Club Personal Training Logo
Alignment Club Amersfoort Logo
Over ons

Onze missie Onze werkwijze Ons team

Video afspelen over Alignment Club Amersfoort video place

Over Alignment Club

Alignment Club is opgericht door Auke van der Heijden, een ervaren psycho fysieke fysiotherapeut en personal trainer. Wij zijn meer dan enkel een bedrijf voor personal training in Amersfoort. Wij onderscheiden ons door onze totaal benadering.

Wij inspireren- empoweren en transformeren klanten voor duurzaam resultaat. Klanten werken resultaatgericht met een persoonlijk traject inclusief voeding, training en persoonlijke coaching. En dat altijd onder supervisie van een ervaren fysiotherapeut.

Een sterk lijf en krachtig leven

Ken je dat gevoel?

Je wilt voldoen aan de verwachtingen van je omgeving, je hebt veel verantwoordelijkheden en ervaart mogelijk druk door je dagelijkse bezigheden.

Je werkt je uit de naad voor je werkgever of onderneming en doet alles voor je familie. Je belasting wordt betaald en je hebt een dak boven je hoofd.

Maar waar ben jij? Waar is het kind in jou? Voel jij je nog energiek en zelfverzekerd? Ben je volledig in contact met jezelf? Of is het ‘just go with the flow’ en vooral druk in je hoofd of het patroon waar je in zit?

Het hier en nu

De toenemende scheiding tussen mind en lichaam maakt dat we alsmaar meer in ons hoofd vertoeven. Hoe drukker we worden, hoe verder we komen te staan van de dingen die er echt toe doen. Het risico bestaat dat ons fysiek en/of mentaal uit balans raakt.

Fysiek kan zich dit uiten in lichamelijke klachten, vermoeidheid, overgewicht en aandoeningen als diabetes en hart- en vaatziekten.

Mentaal kan zich dit uiten in stressklachten, slaapproblemen of zelfs een burn-out of depressie. Deze disbalans kan blokkades veroorzaken die je de rest van je leven kunnen beperken.

Onze werkwijze

Fysiotherapie met balance bal

Onderscheidende werkwijze

Jij bent als mens uniek. Wij creëren samen met jou een sterk lijf en krachtig leven. Wij doen een uitgebreide screening waaruit jouw aandachtspunten en disbalansen naar voren komen. Jij traint altijd onder supervisie van een ervaren fysiotherapeut en personal trainer.

Fysiotherapie houding in Amersfoort

Patronen doorbreken

Onze coaching is erop gericht je om je eigen regie te vergroten, je krijgt inzicht in je patronen en wordt geleerd en geïnspireerd om deze te doorbreken en te transformeren naar een goed vol te houden levensstijl.

Bokstraining Amersfoort

De totaal benadering

Het beste van fysiotherapie, personal training en transformatieve coaching onder één dak in Amersfoort Vathorst. Wij bieden complete coaching op fysieke, mentale en persoonlijke factoren.

Fitness voor bedrijven

Kennis met gevoel en humor

Onze gespecialiseerde professionals werken middels bewezen methodes en combineren dit met hun kennis, de nodige diepgang, gevoel en humor.

Meet the team

Auke

Auke

Psycho Fysieke Fysiotherapeut
& Personal Trainer

Nathalie

Nathalie

Personal Trainer
& Health Coach

Robin

Robin

Personal Trainer

Veerle

Veerle

Personal Trainer
& Health Coach

Onze locaties in de regio Amersfoort

Amersfoort Vathorst

Alignment Club | Locatie Vathorst
Disselplein 4
3829 MD Hooglanderveen
Amersfoort Vathorst

Hoogland

Alignment Club | Locatie Hoogland
Hamseweg 2H
3828 AD Hoogland

Jij niet tevreden, wij niet tevreden

Heb jij nog vragen of wil je een kennismaking inplannen?

Chat openen
Stuur ons een appje
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?