Alignment Club Personal Training Logo
Alignment Club Amersfoort Logo
Fysiotherapie

Persoonlijk Effectief Specialistisch

Fysiotherapie houding in Amersfoort

Fysiotherapie in Amersfoort

Alignment club biedt naast personal training en transformatieve coaching ook fysiotherapie aan. Een gebalanceerd lichaam dat functioneert zonder beperkingen is één van de basis funderingen voor een goede vitaliteit.

Auke van der Heijden, de oprichter van de Alignment Club, is werkzaam als fysiotherapeut en expert in houding en beweging. Wij behandelen niet alleen de pijn, maar gaan ook op zoek naar de echte oorzaak van de pijn. De oplossing en behandeling van jouw klachten zijn uniek, zoals ieder mens uniek is.

Onze specialisaties

  • Dry needling
  • Myofasciale release technieken
  • Medical taping
  • Functionele screening- en training

Expert in houding en beweging

Werkwijze

Onze werkwijze is er zo op ontwikkeld dat jij uiteindelijk de tools en vaardigheden leert om optimaal zonder beperkingen te kunnen functioneren.

Wij leveren fysiotherapie op maat en willen niet vastzitten aan een vooraf bepaalde behandelmethode- en tijd. Wij hebben ervoor gekozen om niet gecontracteerd te zijn bij zorgaanbieders.

Dit betekent dat jij als patiënt zelf zorgdraagt voor de kosten van de behandelingen. Daartegenover staat de kwaliteit en aandacht van de de zorg die wij jou leveren. Deze staat veel hoger dan bij gecontracteerde fysiotherapeuten, wij hebben alle aandacht voor jou als persoon.

Kosten per behandeling

€42,00

Per 30 minuten

Het eerste intakegesprek en onderzoek is € 55,-

WELKE KOSTEN KAN JE VERWACHTEN​​

De meeste zorgverzekeraars vergoeden 50% tot 75% van de behandeling. Als je precies wilt weten hoeveel je vergoed krijgt via de zorgverzekeraar, kijk dan in je polis voor niet-gecontracteerde zorg.

Je kan ook contact opnemen met de zorgverzekeraar en informeren naar de vergoeding van een niet-gecontracteerde fysiotherapeut.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen zorgen! Wij kijken graag met je mee wanneer wij met elkaar in contact komen.

Jij niet tevreden, wij niet tevreden

Onze locaties in de regio Amersfoort

Amersfoort Vathorst

Alignment Club | Locatie Vathorst
Disselplein 4
3829 MD Hooglanderveen
Amersfoort Vathorst

Hoogland

Alignment Club | Locatie Hoogland
Hamseweg 2H
3828 AD Hoogland

Veelgestelde vragen over Fysiotherapie in Amersfoort

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een dynamisch vakgebied binnen de gezondheidszorg dat gericht is op het bevorderen, onderhouden en herstellen van de lichamelijke functie en bewegingsvrijheid. Het is een vorm van therapie die zich niet alleen richt op het genezen van blessures en aandoeningen, maar ook op het voorkomen ervan. Of je nu te maken hebt met de nasleep van een sportblessure, herstelt van een operatie, of kampt met chronische pijn: fysiotherapie biedt een op maat gemaakte benadering om jouw specifieke behoeften aan te pakken. Zonder opereren!

Wat kost een sessie in Amersfoort?

Onze behandelingen kosten €42 per half uur. Controleer bij jouw zorgverzekeraar of en hoeveel van deze kosten er vergoed worden. Vaak is dit zo’n 50% tot 75%.

Op welke locaties zitten jullie?

Alignment Club is de fysiotherapeut voor Amersfoort en omgeving. Wij hebben meerdere locaties. Zo hebben wij onder andere fysiotherapeuten in Hooglanderveen en hebben wij fysio’s in Hoogland.

Bieden jullie ook andere diensten aan in de regio Amersfoort?

Jazeker, Alignment Club is namelijk veel meer dan een fysiotherapeut. Wij noemen onszelf graag een vitaliteitspraktijk. Wij werken aan het lichaam en de geest op een totaalmanier. Bij ons kan je terecht voor ander andere Personal Training, Letselschade Therapie, Burn-out herstel, Bokscoaching, bokstraining en sporten voor bedrijven.

Heb jij nog vragen of wil je een kennismaking inplannen?

Chat openen
Stuur ons een appje
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?