Alignment Club Personal Training Logo
Alignment Club Amersfoort Logo

Het succesverhaal van Jelle

Jelle

Jelle

17 kilo afgevallen

“Auke is een enthousiaste en energieke kerel die verstand van zaken heeft en weet wat hij doet. Hij luisterde goed naar mijn klachten, kwam met een doelgericht plan dat een groot succes bleek en inspireert mij om het beste uit mezelf te halen!”

Ruim een jaar geleden kreeg ik Auke als fysio/revalidatie-begeleider bij mijn rugklachten. Op het moment dat het revalidatietraject begon, kon ik max. 5 minuten lopen vanwege de pijn door slijtage van mijn tussenwervel. Toen het traject eenmaal startte zijn we in 3 maanden tijd met intensieve begeleiding (fysio van Auke en thuis trainingen) op een punt beland dat alle bewegingen weer pijnvrij mogelijk waren voor mij. De eerste maand bestond uit veel angst voor bewegen, maar door de goede persoonlijke begeleiding van Auke kon ik na 1,5 maand mijn bokshandschoenen al aantrekken! Vanaf dit moment werd de intensiteit van de trainingen verhoogd en het boksen werd weer kickboksen. Na (in totaliteit) 7 maanden van trainen en begeleiding zijn de pijn en mijn beperkingen volledig opgelost en is het vertrouwen in mijn eigen lichaam teruggekeerd.

Tijdens het traject hebben we gesproken over doelen waar ik qua sport en als persoon graag wil staan in de toekomst. Voor mij was dit o.a. een gezonder en sterker lichaam. Auke gaf aan dat hij me er graag bij wilde ondersteunen, tot aan het eindstation. Ik ben al zo’n 17 kilo kwijt, word steeds fitter, maar wil nog even door. Zodoende dat ik nu (nadat het revalidatietraject al enige maanden achter mij ligt) personal training volg bij Auke om deze doelen te behalen.

De samenwerking met Auke was vanaf dag 1 al goed en ik kreeg een goede band met hem. Auke is een enthousiaste en energieke kerel die verstand van zaken heeft en weet wat hij doet. Hij luisterde goed naar mijn klachten, kwam met een doelgericht plan dat een groot succes bleek en inspireert mij om het beste uit mezelf te halen!

Lees meer succesverhalen

Evelien

Evelien

Weer een sterk lichaam na haar zwangerschap

Mark

Mark

Na 12 weken 7.3 kg vetmassa kwijt

Jonne

Jonne

Lichamelijk en geestelijk weer gemotiveerd!

Mirjam

Mirjam

Fitter, sterker en weer vol zelfvertrouwen

Bekijk ook onze Google reviews

Heb jij nog vragen of wil je een kennismaking inplannen?

Chat openen
Stuur ons een appje
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?