Alignment Club Personal Training Logo
Alignment Club Amersfoort Logo

Fysiotherapie Hoogland

Persoonlijk Effectief Specialistisch

Fysiotherapie houding in Amersfoort

Fysio in Hoogland

Alignment club biedt naast personal training  en transformatieve coaching ook fysiotherapie in onze locatie in Hoogland aan. Een gebalanceerd lichaam dat functioneert zonder beperkingen is één van de basis funderingen voor een goede vitaliteit.

Auke van der Heijden, de oprichter van de Alignment Club, is werkzaam als fysiotherapeut en expert in houding en beweging. Wij behandelen niet alleen de pijn, maar gaan ook op zoek naar de echte oorzaak van de pijn. De oplossing en behandeling van jouw klachten zijn uniek, zoals ieder mens uniek is.

Onze specialisaties

  • Dry needling
  • Myofasciale release technieken
  • Medical taping
  • Functionele screening- en training

Expert in houding en beweging

Werkwijze

Ons doel is om jou te voorzien van de middelen en technieken die je nodig hebt om zonder enige hindernis op je best te kunnen presteren.

Bij ons krijg je fysiotherapeutische zorg die precies op jou is afgestemd, zonder ons te beperken tot een vastgestelde behandelmethode of -duur. We hebben bewust gekozen voor een onafhankelijke positie ten opzichte van zorgverzekeraars.

Dit betekent dat jij als patiënt zelf zorgdraagt voor de kosten van de behandelingen. Daartegenover staat de kwaliteit en aandacht van de de zorg die wij jou leveren. Deze staat veel hoger dan bij gecontracteerde fysiotherapeuten, wij hebben alle aandacht voor jou als persoon.

Kosten per behandeling

€42,00

Per 30 minuten

Het eerste intakegesprek en onderzoek is € 55,-

WELKE KOSTEN KAN JE VERWACHTEN​​

De meeste zorgverzekeraars vergoeden 50% tot 75% van de behandeling. Als je precies wilt weten hoeveel je vergoed krijgt via de zorgverzekeraar, kijk dan in je polis voor niet-gecontracteerde zorg.

Je kan ook contact opnemen met de zorgverzekeraar en informeren naar de vergoeding van een niet-gecontracteerde fysiotherapeut.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen zorgen! Wij kijken graag met je mee wanneer wij met elkaar in contact komen.

Jij niet tevreden, wij niet tevreden

Veelgestelde vragen over Fysiotherapie in Hoogland

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie staat bekend als een levendige discipline binnen de medische wereld. Het is toegewijd aan het verbeteren, behouden en herstellen van fysieke functies en bewegingsvrijheid. Deze therapievorm gaat verder dan enkel het herstel van blessures en kwalen; het richt zich vaak ook op preventie. Of je nu herstelt van een sportletsel, een chirurgische ingreep achter de rug hebt, of worstelt met aanhoudende pijn: er wordt altijd een plan op maat ontwikkeld waarmee jij vol goede moed verder kan. En daar komt in principe geen operatie bij kijken!

Wat kost een sessie in Hoogland?

Onze behandelingen kosten €42 per half uur. Controleer bij jouw zorgverzekeraar of en hoeveel van deze kosten er vergoed worden. Vaak is dit zo’n 50% tot 75%.

Op welke locaties zitten jullie?

Alignment Club is de fysiotherapeut voor Amersfoort en omgeving. Wij hebben meerdere locaties. Zo hebben wij onder andere fysio’s in Hooglanderveen (Vathorst) en dus hier in Hoogland.

Bieden jullie ook andere diensten aan in Hooglanderveen?

Jazeker, Alignment Club is namelijk veel meer dan een fysiotherapeut. Wij noemen onszelf graag een vitaliteitspraktijk. Wij werken aan het lichaam en de geest op een totaalmanier. Bij ons kan je terecht voor ander andere Personal Training in Hoogland, Letselschade Therapie, Burn-out herstel, Bokscoaching en bokstraining en bedrijfstraining.

Heb jij nog vragen of wil je een kennismaking inplannen?

Chat openen
Stuur ons een appje
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?