Alignment Club Personal Training Logo
Alignment Club Amersfoort Logo

Fysiotherapie Hooglanderveen

Persoonlijk Effectief Specialistisch

Fysiotherapie houding in Amersfoort

Fysio in Hooglanderveen

Bij Alignment club bieden wij naast personal training en transformatieve coaching ook fysiotherapie aan in onze locatie in Hooglanderveen. Een gebalanceerd lichaam dat functioneert zonder beperkingen is één van de basis funderingen voor een goede vitaliteit.

Auke van der Heijden is de oprichter van de Alignment Club en is werkzaam als fysiotherapeut en expert in houding en beweging. Wij behandelen niet alleen de pijn, maar gaan ook op zoek naar de echte oorzaak van de pijn. De oplossing en behandeling van jouw klachten zijn uniek, zoals ieder mens uniek is.

Onze specialisaties

  • Dry needling
  • Myofasciale release technieken
  • Medical taping
  • Functionele screening- en training

Expert in houding en beweging

Werkwijze

Ons doel is om jou te voorzien van de middelen en technieken die je nodig hebt om zonder enige hindernis op je best te kunnen presteren.

Bij ons krijg je fysiotherapeutische zorg die precies op jou is afgestemd, zonder ons te beperken tot een vastgestelde behandelmethode of -duur. We hebben bewust gekozen voor een onafhankelijke positie ten opzichte van zorgverzekeraars.

Dit betekent dat jij als patiënt zelf zorgdraagt voor de kosten van de behandelingen. Daartegenover staat de kwaliteit en aandacht van de de zorg die wij jou leveren. Deze staat veel hoger dan bij gecontracteerde fysiotherapeuten, wij hebben alle aandacht voor jou als persoon.

Kosten per behandeling

€42,00

Per 30 minuten

Het eerste intakegesprek en onderzoek is € 55,-

WELKE KOSTEN KAN JE VERWACHTEN​​

De meeste zorgverzekeraars vergoeden 50% tot 75% van de behandeling. Als je precies wilt weten hoeveel je vergoed krijgt via de zorgverzekeraar, kijk dan in je polis voor niet-gecontracteerde zorg.

Je kan ook contact opnemen met de zorgverzekeraar en informeren naar de vergoeding van een niet-gecontracteerde fysiotherapeut.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen zorgen! Wij kijken graag met je mee wanneer wij met elkaar in contact komen.

Jij niet tevreden, wij niet tevreden

Veelgestelde vragen over Fysiotherapie in Hooglanderveen

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een dynamisch vakgebied binnen de gezondheidszorg dat gericht is op het bevorderen, onderhouden en herstellen van de lichamelijke functie en bewegingsvrijheid. Het is een vorm van therapie die zich niet alleen richt op het genezen van blessures en aandoeningen, maar ook op het voorkomen ervan. Of je nu te maken hebt met de nasleep van een sportblessure, herstelt van een operatie, of kampt met chronische pijn: fysiotherapie biedt een op maat gemaakte benadering om jouw specifieke behoeften aan te pakken. Zonder opereren!

Wat kost een sessie in Hooglanderveen?

Onze behandelingen kosten €42 per half uur. Controleer bij jouw zorgverzekeraar of en hoeveel van deze kosten er vergoed worden. Vaak is dit zo’n 50% tot 75%.

Op welke locaties zitten jullie?

Alignment Club is de fysiotherapeut voor Amersfoort en omgeving. Wij hebben meerdere locaties. Zo zitten wij onder andere hier in Hooglanderveen (Vathorst) en hebben wij fysio’s in Hoogland.

Bieden jullie ook andere diensten aan in Hooglanderveen?

Jazeker, Alignment Club is namelijk veel meer dan een fysiotherapeut. Wij noemen onszelf graag een vitaliteitspraktijk. Wij werken aan het lichaam en de geest op een totaalmanier. Bij ons kan je terecht voor ander andere Personal Training in Hooglanderveen, Letselschade Therapie, Burn-out herstel, Bokscoaching en bokstraining en bedrijfstraining.

Heb jij nog vragen of wil je een kennismaking inplannen?

Chat openen
Stuur ons een appje
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?