Alignment Club Personal Training Logo
Alignment Club Amersfoort Logo

Het succesverhaal van Elisabeth

Elisabeth

Elisabeth

Herstel na burn-out

“Doordat hij in zijn trainingsmethode niet alleen focust op fysieke fitheid maar ook de diepte in gaat voor mijn mentale fitheid en weerbaarheid, heb ik in mijn dagelijks leven veel aan wat ik leer tijdens zijn sessies”

Ik krijg energie van Auke! En dat had ik héél hard nodig na een enorme burn-out. Daarbij had ik ook de nodige fysieke klachten (hypermobiliteit en nekklachten) waardoor ik niet wist waar ik moest beginnen en goede begeleiding nodig had. Deze vond ik bij het team van Alignment Club, waarbij Auke mijn fysio begeleiding deed. Met zijn vrolijke en open benadering voelde ik mij snel op mijn gemak en had ik vertrouwen in zijn aanpak.

Doordat hij in zijn trainingsmethode niet alleen focust op fysieke fitheid maar ook de diepte in gaat voor mijn mentale fitheid en weerbaarheid, heb ik in mijn dagelijks leven veel aan wat ik leer tijdens zijn sessies. Als belangrijke thema’s in ons traject kwamen we uit op grenshantering en energie dosering, zodat ik meer en beter naar mijzelf leer luisteren en voor mijzelf durf op te komen/grenzen kan aangeven – met als einddoel dat ik fit word, stevig in mijn schoenen sta en dus kan voorkomen dat ik mijzelf ooit weer zo over de kop jaag.

Auke heeft gezorgd voor een gestructureerd plan om op deze vlakken mooie progressie te boeken en ik merk dat ik steeds beter in balans kom. Fysiek word ik sterker en mentaal ook!

Het fijne en vooral ook motiverende was dat het resultaat niet lang op zich liet wachten en ik mij eigenlijk al na de eerste paar trainingssessies positiever en energieker voelde. Ik stond weer heerlijk te boksen en kon mijn koppie lekker leeg maken. Eindelijk kon ik mij ergens op richten; om op een verantwoorde manier uit het dal te kunnen kruipen!

Tijdens alle trainingen en gesprekken houdt Auke altijd een vinger aan de pols en is hij een betrokken en kundige personal trainer. Aukes aanpak met tomeloos enthousiasme en vele afwisselingen qua tempo, spiergroepen en soorten oefeningen zorgen ervoor dat er altijd wel weer uitdaging is en de trainingen nooit saai worden. Deze manier van sporten (de combinatie van fysiek en mentale training) werkt fantastisch voor mij. Ik hoop nog vaak met veel plezier en goed resultaat bij Auke te kunnen blijven trainen!

Lees meer succesverhalen

Mariska

Mariska

Mentale en lichamelijke transformatie

Mandy

Mandy

Coördinatie, vertrouwen en kracht in het lichaam verbeterd

Jelle

Jelle

17 kilo afgevallen

Jonne

Jonne

Lichamelijk en geestelijk weer gemotiveerd!

Bekijk ook onze Google reviews

Heb jij nog vragen of wil je een kennismaking inplannen?

Chat openen
Stuur ons een appje
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?