Alignment Club Personal Training Logo
Alignment Club Amersfoort Logo

Het succesverhaal van Mariska

Mariska

Mariska

Mentale en lichamelijke transformatie

“Hij hielp me met sterker worden in m’n spieren en het sterker worden als persoon”

Auke was er voor mij niet alleen voor het lichamelijke gedeelte (fysio) om mij weer op de rit te krijgen met mijn fibromyalgie maar ook door zijn positieve instelling ging ik alles weer positief benaderen. Hij hielp me met sterker worden in m’n spieren en het sterker worden als persoon. Hij leerde mij hoe ik bijvoorbeeld beter mijn dag in kon delen zodat ik niet in de ochtend al door mijn energie was en hoe ik beter om kon gaan met mijn pijn.

Auke stelde een doel met mij om de Mudrun te gaan doen in Vathorst. Een hele uitdaging maar we hebben er naar toe getraind. Het was een hele opgave maar ik heb echt van het begin tot het einde genoten. We did’t together!!! Ik geef toe ik ben 2 weken lang erna brak geweest maar wat was het “het” waard !!!

Heb van hem geleerd als je soms iets echt wilt moet je erna ff op de blaren zitten, maar deze blaren doen een stuk minder pijn als je ergens echt van genoten heb, en dat had ik zeker. Door nu altijd 3x per week te blijven trainen merk ik dat ik veel sneller herstel en minder pijn heb.

Ik ben zo blij dat ik toen die stap heb gezet om het traject te volgen, ik ervaar nog iedere dag wat het met me doet en soms gaat het ietsje minder en dan denk ik altijd aan de woorden van Auke “TOPPER JE KAN HET”

Lees meer succesverhalen

Mirjam

Mirjam

Fitter, sterker en weer vol zelfvertrouwen

Tim

Tim

Transformatie na burn-out

Mitchel

Mitchel

Gezond voedingspatroon, betere conditie en meer spiermassa

Irene

Irene

Vond het plezier in sporten terug

Bekijk ook onze Google reviews

Heb jij nog vragen of wil je een kennismaking inplannen?

Chat openen
Stuur ons een appje
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?