Alignment Club Personal Training Logo
Alignment Club Amersfoort Logo

Het succesverhaal van Mandy

Mandy

Mandy

Coördinatie, vertrouwen en kracht in het lichaam verbeterd

"Mijn einddoel was in eerste instantie mijn coördinatie, vertrouwen en kracht in mijn lichaam verbeteren. Maar dit traject heeft mij zoveel meer gebracht."

Na een revalidatietraject van 3 maanden waar Auke mijn begeleider was vertelde hij dat hij een eigen bedrijf was begonnen. Zo kwam ik bij de Alignment Club terecht.

Ik had geleerd om mijn lijf weer te voelen en beter aan te sturen, maar mijn vertrouwen was nog erg fragiel.

Bij mij was het altijd hollen of stilstaan, ertussen in kende ik niet. En vooral het hollen en doorgaan voerde de boventoon bij mij. Daardoor kon mijn lichaam vaak niet herstellen en verloor ik mijn coördinatie. Steeds vaker zat ik in de rolstoel, ook voor kleine stukjes. Ik kon mijn lichaam namelijk niet vertrouwen dat ik letterlijk zou blijven staan.

Auke heeft mij geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en niet naar wat andere denken dat ik kan. Mijn vertrouwen kwam terug en daarmee ook de kracht.

Ik liep weer voor het eerst zelfstandig buiten en kon zelfs door de bossen wandelen en daar trainen. Ik kon weer voor het eerst een boodschapje doen, zonder mijn rolstoel.

Ik leerde mijn grenzen voelen, maar bovenal leerde ik ook mijn grenzen aan te geven. Wat vond ik het moeilijk om de eerste keer tijdens een oefeningen “grenzen aan geven” en NEE te roepen en Auke weg te duwen.

Mijn gezinssituatie thuis is vrij onrustig en ik moet veel begeleiding en structuur geven. Ik vertelde Auke dat het voor mij voelde alsof ik een stuurloze boot op zee was, die alle kanten op ging. Aan het einde van het traject bij Auke voelde het voor mij alsof ik lekker aan op het strand zat en keek naar het water en alles wat daar gebeurde. Ik hoefde niet meer zo nodig de zee in, als iemand hulp wilde konden ze naar mij toe komen.

En daarnaast was het heerlijk om te kickboksen met Auke. Ik had jaren alles opgestapeld, omdat ik geen andere keuze had. Ik zat in de overlevingsstand, maar nu ik mijn lichaam weer terugkreeg, kon ik al mijn gevoelens eruit laten komen tijdens de training.

Voor mij was dit alles een hele nieuwe situatie. Auke combineert fysiek en mentaal heel goed met elkaar. Mijn weerbaarheid werd groter, mijn vertrouwen kwam terug en ik werd sterker, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal.

Mijn einddoel was in eerste instantie mijn coördinatie, vertrouwen en kracht in mijn lichaam verbeteren. Maar dit traject heeft mij zoveel meer gebracht.

Auke traint je body en soul op een manier die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Ik ben nu op het punt dat ik zelfstandig weer verder kan, maar weet ook dat Auke er altijd is, mocht ik terugvallen.

Lees meer succesverhalen

Mark

Mark

Na 12 weken 7.3 kg vetmassa kwijt

Kylie

Kylie

10 kg afgevallen en kan weer pijnvrij sporten

Patrick

Patrick

Hervond het plezier in sporten

Jonne

Jonne

Lichamelijk en geestelijk weer gemotiveerd!

Bekijk ook onze Google reviews

Heb jij nog vragen of wil je een kennismaking inplannen?

Chat openen
Stuur ons een appje
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?